info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Genç Erzurumlular’dan Kubilay’a Teşekkür Plaketi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Genç Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Derneğin yapacağı faaliyetler hakkında Çerkezköy Genç Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği yönetiminden bilgi alan Kaymakam Metin Kubilay gençlerin sanat, spor ve folklor gibi sosyal ve kültürel etkinliklerle ilgilenmelerini çok olumlu bulduğunu söyledi. 
 
Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren Genç Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ ı makamında ziyaret etti. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgi nedeniyle teşekkür eden Çerkezköy Genç Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, desteklerinden dolayı Kaymakam Metin Kubilay’a plaket takdim etti. Kaymakam Metin Kubilay verilen plaket dolayısıyla Genç Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti ve kendilerine başarılar diledi. 
 
Derneğin yapacağı faaliyetler hakkında Çerkezköy Genç Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği yönetiminden bilgi alan Kaymakam Metin Kubilay gençlerin sanat, spor ve folklor gibi sosyal ve kültürel etkinliklerle ilgilenmelerini çok olumlu bulduğunu, böylelikle gençlerin daha iyi kaynaşarak zamanlarını iyi şekilde değerlendireceklerini ve kötü alışkanlıklardan da uzak duracaklarını ifade etti. Kaymakam Kubilay, 31 Ocak tarihinde Halk Eğitimi Kampanyası başlattıklarını hatırlatarak yapılacak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere Halk Eğitim Merkezi vasıtasıyla destek olacaklarını kaydetti.