info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gençlerden Çocuklara Oyuncaklı Kutlama

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, Gençlik Kolları Üyeleri Ömer Düzgünel ve Furkan Tezcan ile birlikte Kapaklı daki Devlet Hastanesi Çocuk Servisi ni ziyaret etti.

 

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Ak Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, Gençlik Kolları Üyeleri Ömer Düzgünel ve Furkan Tezcan ile birlikte Kapaklı'daki Devlet Hastanesi Çocuk Servisi 'ni ziyaret etti. Gençlik Kollarına 2 dönem önceki Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emrah Karaca da eşlik etti.
 
Ziyaret kapsamında Dünya Çocuk Günü'ne ilişkin bilgilendirmede bulunan Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli ulusların ilk sorunu olan çocukların yetiştirilmesine ilişkin ilk çalışmaların 1923 yılında başladığına değinerek, "İsviçre'nin Cenevre kentinde toplanan 40 ülkenin delegeleri Uluslar arası Çocukları Koruma Birliği'ni kurdular. " dedi.
 
Danyeli, çocukların yarının büyükleri olduğunu benzetmesinde bulunarak, "onlar geleceğin yöneticisi ve güvencesidir. Bizler de geleceğin mimarlarının bu mutlu günlerinde yanlarında olmanın uygun olacağını gördük. Ancak, okul yahut farklı bir yer ziyaretindense hastanemizin çocuk bölümünün ziyaretinin daha anlamlı olduğu kanısına vardık." Diye konuştu.
 
"Başbakanımızın çocuklara ve gençlere verdiği önem malum bellidir." Diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Danyeli, "Bizler de bugün üzerimize düşeni yapıp, yarın ki gençlere bugün ki çocuklarımıza ulaştık, onlarla dertleştik, sorunlarını dinledik. Yaşları küçük hayalleri büyük olan çocuklarımızla, ütopyaları gerçekleştirmek hayal değildir. " şeklinde konuştu.
 
Danyeli Gençlik Kolları olarak sürekli eğitim adı altında yakın zamanda seminerler düzenleyecekleri bilgisi vererek "bu sertifika programlarının da inşallah ilk mezunları miniklerimiz olacaktır. Miniklere verdiğimiz değerleri de bugünkü programlı birlikte ortaya koyuyoruz. Temennimiz diğer parti mensuplarının ve sivil toplum örgütlerinin de Ak Parti gibi bu konularda hassas olmaları ve bunu dilde değil yaptıkları faaliyetlerde göstermeleridir." İfadelerini kullandı.