info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Genel Başkanlar "Siyaset Günleri" İçin Tekirdağ da

Tekirdağ Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneği, Tekirdağ ın ve Tekirdağlı gençlerin gelişimine katkıda bulunmak için bu kez "Siyaset Günleri" etkinliğine başlıyor.

Tekirdağ Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneği 25 Yaş Altı Komisyon Başkanı Caner KÖSE, programın amacının, Türkiye de son yıllarda yetişen genç kuşağın en önemli sorunlarından olan apolitiklik konusuna çözüm üretmek, tarafsızca ve tüm siyasi eğilimleri öğrenmelerini sağlamak, bu sayede yanlış bilgilenmemelerini sağlamak olduğunu açıkladı.

"GENÇLER ARTIK POLİTİZE OLMALI VE BİLGİLENMELİ"

Konferans ? Seminer ? Eğitim Komisyonu Başkanı Dr. Yücel AYAZ, bu program sayesinde, bir tabu olarak görünen siyasetin özellikle gençler tarafından konuşulmasının sağlanacağını, deneyimli siyasetçilerden konuyla ilgili eğitim niteliğinde konuşmaları ile gençlerin bilgi birikimlerinin arttıracaklarını söyledi. Program aynı zamanda tüm siyasi partilerin kendilerini kamuoyuna anlatmaları için bir mecra oluşturacak.

ARDI ARDINA GENEL BAŞKANLAR GELİYOR; PAMUKOĞLU, TANTAN VE KURTULMUŞ

Tekirdağ Genç Girişimciler ve Yöneticiler Derneği Başkanı Nur Erdem ÖZEREN, programın 23 Mart Salı günü Hak ve Eşitlik Partisi Osman PAMUKOĞLU ile başlayacağını, ikinci haftaki konuğun Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin TANTAN ile devam edeceğini, üçüncü haftaki konuğun da Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ olacağını açıkladı.

HER HAFTA BİR SİYASİ PARTİ

İç ? Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Murat TOPRAK, sonraki haftalar için görüştükleri ancak henüz netleşmeyen isimlerin de, Demokrat Parti Genel Başkan vekili Salih UZUN, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Masum TÜRKER, Türkiye Değişim Hareketi nden Hikmet ÇETİN ve Prof. Dr. Onur KUMBARACIBAŞI, Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif ŞENER olduğunu açıkladı. Ayrıca Tekirdağ Milletvekillerinin de davet edileceği son haftalarda, Cumhuriyet Halk Partisi nden Kemal KILIÇDAROĞLU ve Muharrem İNCE nin, Milliyetçi Hareket Partisi nden Genel Başkan Yardımcısı Faruk BAL ın, Adalet ve Kalkınma Partisi nden de Dış Ticaret ten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer ÇAĞLAYAN ın davet edildiğini belirtti.

ÖNCE KONFERANS, SONRA SORU ? CEVAP

Organizasyonun fikir babası olan, Konferans ? Seminer ? Eğitim Komisyonu ndan sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Emre KERVANCILAR, katılımcıların belirleyeceği konularda maksimum bir saatlik konferans niteliğinde başlangıcın ardından soru cevap kısmına geçileceğini, bu sayede hem eğitici kısmının olacağını hem de etkileşimli bir organizasyon yapacaklarını ifade etti. Amaçlarının ayrıca konferanslar öncesinde ve sonrasında siyasi parti temsilcilerinin gençlerle bire bir iletişimine imkânı sağlanması olduğunun altını çizdi.

PROVOKASYONA ÖNLEM

Konferans ? Seminer ? Eğitim Komisyonu üyesi Aslı ADALI da, katılımcıların sorularının önce yazılı olarak alınacağını, moderatör olan dernek temsilcisinin filtrelemesinden geçip elendikten sonra, söz verileceğini ve bu şekilde provokatif soru ve konuşmalara izin verilmeyeceğini kaydetti.

"İLK KONUK; EFSANE KOMUTAN VE LİDER OSMAN PAMUKOĞLU"

23 Mart Salı günü saat 17.30 da başlayacak olan, Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman PAMUKOĞLU nun katılacağı ilk konferansın ardından, Siyaset Günleri her hafta Çarşamba ya da Perşembe günü aynı saatte yapılacak konferanslarla devam edecek.

KATILIMCILARA DUAYENDEN SERTİFİKA

Tüm programlara katılanlara sertifika verileceğini belirten GEGiYD Yönetim Kurulu Başkanı Nur Erdem ÖZEREN, kısıtlı sayıda yer olması nedeniyle katılımcıların kayıtlarının alınacağını belirtti. Programın finali için de, uzun süredir Tekirdağ a gelmeyen Türkiye nin en önde gelen siyasetçilerinden birini davet ettiklerini ve katılımcılara sertifikalarını kendisinin vermesini rica ettiklerini açıkladı.

HERKES DAVETLİ, KAYIT ŞART

Medya ve İletişim Komisyonu Başkanı Göktuğ GÜNGÖR, tüm halkımızın davetli olduğunu belirttiği organizasyon için ayrıca Namık Kemal Üniversitesi içinde tanıtım yapılacağını belirtti. Trakya nın tamamındaki Ticaret ve Sanayi Odaları nın üyeleri ile, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyelerine, Tekirdağ merkezdeki protokol listesinin tamamına ve kendileri ile iletişim halinde olan herkese hem davetiye gönderileceğini, hem de SMS, mail ve faks yoluyla duyuru yapılacağını bildirdi.

TÜM PARTİLERE EŞİT MESAFE

Yönetim Kurulu Başkanı Nur Erdem ÖZEREN, tüm tanıtım faaliyetlerinde, tüm siyasi partilerin her zaman bir arada bulunacağının altını çizdi. Ancak şehir içinde yapılacak çalışmalarda ve kayıt yaptıranlarla her hafta kurulacak iletişimde, tüm veritabanına atılacak maillerde, haftada bir her siyasi partinin katılımı ayrıca duyurulacağını sözlerine ekledi.