info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gülerçin Koleji’nde Mangal Keyfi

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy’de eğitim öğretim veren Özel Gülerçin Koleji’nde geçtiğimiz günlerde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için mangal partisi organize edildi.

Özel Gülerçin Koleji Sosyal Bilgiler Bölümü tarafından 8’inci sınıflar arasında düzenlenen genel kültür yarışmasında ve daha öncesinde okulun Türkçe bölümü tarafından 8’inci sınıflar arasında düzenlenen münazaralara katılan öğrencilerin başarılarını ödüllendirmek amacı ile okul yönetimi tarafından mangal partisi düzenlendi. Okulun teras katında gerçekleştirilen etkinlikte 8’inci sınıf öğrencilerinden Dilara Alışık’ın doğum günü kutlamasına da yer verildi. 
 
Özel Gülerçin Koleji 8’inci sınıf öğrencileri ve öğretmenleri bir yandan yemeklerini yerken bir yandan da birbirleri ile keyifli bir sohbet etme imkanı buldular. Genel kültür yarışmasındaki ve münazaralardaki başarılarından dolayı öğrencilerini kutladıklarını belirten Özel Gülerçin Koleji yönetimi, “Öğrencilerimizin bu başarılara imza atmalarını sağladıklarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.