info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gündoğdu Mahallesi Semt Evi Temeli Atıldı

Tekirdağ Belediyesi tarafından Gündoğdu Mahallesinde yapılacak olan Semt Evinin temeli törenle atıldı.

Tekirdağ Milletvekili  Emre Köprülü’nün yanısıra Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Merkez İlçe Başkanı Murat Emre Kervancılar, Belediye Başkan Yardımcıları ,Belediye Meclis Üyeleri, Belediye personeli ve mahalle halkının katıldığı açılışta konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Belediyenin yaptığı çalışmaları anlattı.

Trakya topraklarında en büyük nüfusa sahip olan Tekirdağ’da ihtiyaç duyulan konuların Belediyece  tespit edilerek çözüme yönelik tesislerin  yapılmasının  sosyal belediyecilik açısından önemli olduğuna dikkat çeken  Başkan Dalgıç ‘ Belediye olarak şehrimizin her tarafında tüm sosyal grupların ihtiyacını karşılamaya yönelik hizmetlerimiz hız kesmeden devam ediyor.

Şehrimize Gençlik Merkezi ve Konservatuar, Bilgi evi ve onlarca park, Yeni hizmet binaları ve yeni mezarlık, Tek kart projesi ve akıllı kent sistemi, Muhtarlarımıza ve derneklerimize yeni binalar, Okullarımıza ,resmi dairelerimize sağlık kuruluşlarımıza ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda yardımlar, Engellilere uygun hale getirilmiş kamu binaları, şehrin tümüne yayılan altyapı ve üstyapı yatırımları, Bedesten çevresi ve onlarca kamulaştırma çalışması gibi birçok yatırımı yapmaktan mutluluk duyuyorum.

Tekirdağ Belediyesini büyükşehir belediyesi olma yolunda gelişmelere açık, çağdaş kentlere yakışan hizmetleri içinde barındıran, şehrin girişinde en ücra noktasına kadar belediyecilik hizmetlerinin eksiksiz verildiği bir belediye yapma azmimiz bulunmaktadır.‘ dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili   Av. Emre Köprülü de Tekirdağ’da yapılan güzel projeler ve verdiği sözleri tuttuğu için Belediye Başkanı Adem Dalgıç’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Milletvekili Emre Köprülü ve CHP  İl Başkanı  Recep Palabıyık tarafından temeli atılan ve çok kısa bir süre içinde tamamlanması beklenen, 2277 metre kare alana yapılacak olan semt evinde 13 derslik, sosyal yardım ofisi, Aşevi, Sergi Salonu ve çok amaçlı salon bulunacak. Temel atma töreninden sonra proje ile bilgiler alan,   protokol üyeleriyle mahalle halkını ve esnafını ziyaret eden Dalgıç Semt evinin tüm mahalleye hayırlı olmasını diledi.