info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hava Muhalefeti Hattat ı Da Vurdu

İstanbul da yoğun kar yağışı ve fırtına sürerken, Çerkezköy deki fabrikasına her gün helikopteri ile gelip giden sanayici Mehmet Hattat ın helikopteri Sarıyer Büyükdere sahiline acil bir iniş yaptı.

İstanbul'da yoğun kar yağışı ve fırtına sürerken, Çerkezköy’deki fabrikasına her gün helikopteri ile gelip giden sanayici Mehmet Hattat’ın helikopteri Sarıyer Büyükdere sahiline acil bir iniş yaptı.
 
Her gün Çerkezköy semalarında görülen Hattat Holding’e ait helikopter olumsuz hava koşulları yüzünden acil iniş yaptı. Sahile teğet vaziyette duran helikopterde Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat’ın olup olmadığı esrarını korurken, helikopterde biri kadın ikisi erkek toplam 3 yolcunun bulunduğu öğrenildi. Balıkçı teknelerine çarpmaktan son anda kurtulan helikopter denize düşmesin diye yardıma balıkçılar koştu.
 
HELİKOPTERİ İPLERLE KARAYA SABİTLEDİ
 
Helikopterini mucize bir şekilde indiren ve adı öğrenilemeyen pilot balıkçılarla birlikte halat çekerek helikopteri düşmesin diye sabitledi. Helikopterin indiği sahil yolunun tam karşısında bulunan restaurant’ın sahibi Ali Alemdar, helikopterin ilk olarak yola inmeye çalıştığını karşısına iki minibüs ve bir minibüs çıkınca yeniden manevra yapıp havalandığını ikinci bir hamleyle balıkçı teknelerinin üzerinden süzülerek sahil yolundaki yürüyüş parkuruna son anda indiğini ifade etti. Helikopterdekilere yardıma koştuklarını ve valizleriyle birlikte yolcuları bir taksiye bindirip gönderdiklerini anlatan Alemdar, kaptanı da tebrik ettiklerini söyledi.