info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayallerindeki Mesleği Ustalarından Dinlediler

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin kendilerine en uygun mesleği belirlemelerine katkı sağlamak amacıyla Meslek Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi.

Meslek Tanıtım Günleri Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi. Keyifli bir söyleyişi havasında gerçekleşen etkinlikte katılımcılar öğrencilere meslekleri ile ilgili ayrıntılı bilgiler verdi. 
Meslek Tanıtım Günleri etkinliğinde Psikolog Gözde Karabulut, Gazeteci Murat Yakar, Toplum Destekli Polis Memurları Furkan Kırali ve Cansu Akın, Bankacı Cüneyt Ökçin, Hemşire Ülkü Aycan ve Zihinsel Engelliler Öğretmeni Mert Akbal katıldı. Katılımcılar yaptıkları mesleklerle ilgili öğrencilere bilgi verirken, mesleklerinin zorlu ve avantajlı yanlarını öğrencilerle paylaştı. 
Öğrencilerin ileride seçecekleri meslekler hakkında bilgi sahibi olmaları amaçlanarak hazırlanan etkinlikte katılımcılar meslekleri hakkında bilgiler verirken, öğrencilerin merak ettikleri soruları da cevapladılar. Sınıflarda gerçekleştirilen etkinliğin ardından öğrenciler katılımcılara çiçek verdi. 
Geleceğin teminatı ve güvencesi olan öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda öğrenim görmelerine fırsat vermek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini kaydeden Rehber Öğretmeni Huriye Özhan, "Tüm geleceklerini etkileyecek meslek seçiminde doğru karar vermelerine yardımcı olmak bakımından okulumuz tanıtım ve yöneltme ekibi tarafından çeşitli etkinlik düzenledik" dedi. 
Meslek Tanıtım Günleri’nin geleneksel olarak düzenlendiğini kaydeden Rehber Öğretmeni Huriye Özhan, "Bu yıl Meslek Tanıtım Günleri’nin üçüncüsünü gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz etkinlik kapsamında öğrenmek istediklerini, merak ettiklerini kurum yetkililerine sorup bilgi sahibi oldular. Bu bilgiler meslek seçimlerinde de etkili olacaktır" dedi ve kendilerini kırmayıp etkinliğe katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.