info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayrabolu Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Alp: "Süt Fiyatları 1 Ocak?tan İtibaren 0,85 TL Oldu"

Hayrabolu Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Alp,süt fiyatlarının 1 Ocak itibariyle 0,85 TL olarak arttırıldığını belirtti.

Birlik Başkanı Mehmet Alp,yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda süt üreticimiz, alın terinin gerçek karşılığını almaya başladı,Son iki ayda süt fiyatlarına iki kez üst üste zam yapılmış oldu.

Ekim ve Kasım ayında 0,658 TL olan süt fiyatı Aralık ayında 0,725 TL oldu.Geçtiğimiz günlerde yapılan zamla fiyatlar yeniden belirlendi. Ocak-Şubat ve Mart aylarına ait yeni süt fiyatları 0,850 TL olarak belinlenmiştir.Yani 1 Ocak 2010?dan itibaren süt fiyatları 0,85 TL olmuştur.

Bu yapılan artışın üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandığı gözlenmiştir. Süt fiyatlarına yapılan artışlar üreticimizin elinde bulunan hayvanlarında fiyatlarında oldukça iyi değer kazandırdığı görülmektedir. Buda bizleri üreticimizle birlikte mutlu kılmaktadır.

Her zaman üreticilerimizin hizmetindeyiz."dedi. Alp, "2010 yeni bir yıl,bu yılın daha iyi olması dileğiyle,yeni yılda üreticimizin bol kazanç elde etmeleri,gerçek alın terinin karşılığını almaları arzusuyla,tüm üyelerimizin yeni yılını kutlar, sağlıklı, huzurlu,mutlu,bol kazançlı bir yıl geçirmelerini canı gönülden arzu eder,selem ve saygılarımızı sunarım"dedi.