info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hayrabolu’da Çiçekçilerde Sevgililer Günü Mesaisi

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde 14 Şubat Sevgililer Günü mesaisi gece geç saatlere kadar devam etti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sevgililerin en çok tercih ettiği hediyeler arasında çiçek oldu.

İlçenin Hisar Mahallesinde çiçekçilik yapan Gülcan Özbek, 14 Şubat hazırlıklarına hafta başından beri devam ettiklerini belirterek "İnsan hayatında özel günlerden birisi de 14 Şubat Sevgililer günü. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanıyor. Bu gün için hazırlıklarımızı hafta başından beri sürdürüyoruz. 14 Şubat için müşterilerimizden gelen talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Sevgililer gününe has kırmızı güller, orkideler, karanfillerin yanı sıra canlı çiçeklerin yanı sıra değişik ebatlarda aranjmanlarda hazırlıyoruz” dedi.
 
Özbek, 'Hediyeniz ne olursa olsun, yanında çiçeğiniz de olsun' sloganıyla Sevgililer Gününde herkesin sevdiklerine çiçek hediye etmelerini isterken, dükkanında güllerin adedini 5 TL’den, orkideleri 65 TL’den, aranjmanları ise 20 TL’den başlayan fiyatlarla sattıklarını kaydetti.