info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

HEM de Pasta ve börekler yarıştı

Halk Eğitim Müdürü Suat Aydın, "Bizim kurum olarak amacımız yarışmaktan ziyade kursiyerlerin becerilerini ortaya koymak, bu kapsamda misafirlere, kursiyerlere ve katılımcılara güzel bir gün yaşatmak"

Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 90 kursiyerin katıldığı Halk eğitimin Hünerli Elleri Pasta-Börek yarışması merkez bahçesinde gerçekleştirildi.

Yarışma öncesi konuşan Halk Eğitim Müdürü Aydın, Halk Eğitim merkezi olarak çeşitli kurslarla halka sosyal, kültürel ve eğitim alanında çalışmalarının artarak devam ettiğini belirterek, " Çalışmalarımızdaki temel hedefimiz kalite ve yararlanıcı memnuniyetini attırmaktır" dedi.

Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü. "Tekirdağ Halk eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak her yıl ortalama 800 kurs, 100 etkinlik düzenlemekteyiz. Bu kurs ve etkinliklerde yılda 20 bin Tekirdağlıya hizmet vermekteyiz. Bu özel günde başta hanımefendiler olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize teşekkür eder, saygılar sunarım."

Yarışma etkinliğine Vali Zübeyir Kemelek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Gümüştekin ve Belediye Başkanı Adem Dalgıç?ın eşleri, İl Milli eğitim şube müdürü Emin Özer, İlçe Milli Eğitim müdürleri, Halk Eğitimi çalışanları, kursiyerleri ile çok sayıda izleyici katıldı.

Börek-Pasta ve Öğretmen Kategorisinde ilk üçe girenlere ödülleri verildi.

Yarışmada dereceler ve dereceye girenler şöyle oluştu. Öğretmen Kategorisinde; 1. Fatma Çelik Puanı 42. 2. Manolya Urcan Puanı 41. 3. Fatma Han Puanı 40,67. Börek Kategorisi 1. Emine Ökmen Puanı 47. 2. Selma Cihan Puanı 46,67, 3. Güzel Durmuş Puanı 46. Pasta Kategorisi 1. Gamze Hava Puanı 46,67. 2. Arzu Arıcı Puanı 44. 3. Aylin Pekgöz Puanı 43,67.