info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Herkesin Görüşü Bizim İçin Önemlidir

Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu Böyle Diyor

 

Muratlı kaymakamı Sayın Mahmut Hersanlıoğlu, Muratlı Halk Eğitim merkezinde, sivil toplum kuruluşları ve ilçe mülki idare amirleriyle danışma toplantıları düzenledi. Bu toplantılarda, Muratlı ve bağlı olduğu köylerin sorunları, çözümleri, projeler ve halkın bu projelere katılım ve desteğin sağlanması konusunda neler yapılabileceği konusunda açıklama ve değerlendirmeler yapıldı.
 
Sağlık, eğitim, çevre, tarım ve daha birçok konuda sunum ve projeler ile sıkıntıları ile tehditlerin çözümü yönünde önemli ve faydalı öneriler oldu. Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu’nun, yeni gelmesine rağmen çoğu sorun ve sıkıntılara vakıf olduğu ve pratik çözüm önerileri toplantıdakiler tarafından takdir ve hayranlıkla karşılandı. Toplantıya katılanlar, “Sayın kaymakamımız sorunları çok güzel analiz etmiş ve kolaylıkla çözüm önerileri sunabiliyor. Bu da bize Muratlı’yı kaymakamımız sayesinde çok güzel günlerin beklediğini gösteriyor.”dediler.
 
Toplantı hakkında katılımcılara bir açıklama yapan Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, “bu toplantılarımızın amacı, hem tanışmak hem kurumlarımızın hizmet ve eksiklerine çözüm bulmak hem de danışma toplantıları sayesinde yeni fikirlerin üretilmesidir. Herkesin görüşü bizim için önemlidir.”dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin