info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İddaa Bayisine Düğün Hediyesi İddaa Kuponu

Çerkezköy’de iddaa bayiliği yapan Memduh Dal, geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi. İddaa Bayii Memduh Dal’a arkadaşı Salim Ataç düğün hediyesi olarak iddaa kuponu taktı.

Çerkezköy'de iddaa bayisine iddaa kuponu düğün hediyesi oldu! Geçtiğimiz günlerde Canan Can ile hayatını birleştiren İddaa Bayii Memduh Dal'a arkadaşı Salim Ataç anlamlı bir hediye verdi. Salim Ataç, arkadaşının düğününe katılarak 180 TL değerinde tutmuş bir iddaa kuponunu hediye olarak taktı.
 
Edip Sokak'taki İddaa Bayii Memduh Dal'ın Golden Palas Düğün Salonu'nda Canan Can ile hayatını birleştirdi. Takı töreninde ilginç bir hediye damat Memduh Dal'ın göğsüne takıldı. Çoğunlukla para veya altın takıldığı düğünlerde bu kez iddaa kuponu damatın göğsüne asıldı. Salim Ataç adlı bir davetli geçtiğimiz hafta oynanan Romanya-Türkiye maçına oynadığı kuponu, damat Memduh Dal'a düğün hediyesi olarak verdi. Türkiye'nin ilk yarı ve ikinci yarı galibiyetine yatırdığı 40 TL karşığılında 180 TL kazanan Salim Ataç, "Türkiye-Romanya maçı öncesinde bu maça kupon yapacağımı tutarsa düğün hediyesi olarak kendisine vereceğimi söylemiştim. Söylediğim gibi yaptım. Tutan kuponu düğün hediyesi olarak verdim."dedi.
 
Muzipliklerin bolca yaşandığı düğünde bir davetlide damat Memduh Dal'a bebek emziği hediye ederek düğün salonunu dolduran davetlileri güldürdü.