info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Binasına Taşındı

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde İlçe Emniyet Müdürlüğü İstasyon Mahallesi’nde bulunan yeni binasına tüm birimleriyle taşındı.

Yeni binanın zemin katında Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği, 1. Katında Pasaport Büro Amirliği, Silah ve Patlayıcı Madde Büro Amirliği, Toplum Destekli Polislik, Evrak ve Arşiv Büro Amirliği, Emniyet Komuta Kontrol Merkezi Büro Amirliği, Koruma Büro Amirliği, Personel Büro Amirliği, Eğitim Büro Amirliği, Sosyal Hizmetler Büro Amirliği, İdari Büro Amirliği; 2.katında Terörle Mücadele Büro Amirliği, Olay Yeri İnceleme, Çocuk Büro Amirliği, Lojistik Büro Amirliği; 3. Katında Asayiş Büro Amirliği; 4. Katında İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı, Mobese, Devriye Ekipler; 5. Kat İlçe Emniyet Müdürü, Bilgi işlem Büro Amirliği ve Konferans salonu bulunuyor.
 
İlçe Emniyet Müdürlüğü eski binası ise Gazi Polis Karakolu olarak hizmet verecek. Öte yandan bir süredir Kapaklı’da hizmet veren Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği birimi de İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binasına taşındı.