info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İlçe Gençlik Kolları Sinan Meral’e Emanet

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Sinan Meral atandı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısıyla Sinan Meral’ın atamasını açıkladı. Basın toplantısına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunan partililer katıldı. 
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Bayrağının Sinan Meral’e emanet edildiğini söyleyerek “İnşallah Sinan Meral ile oluşturacağı yeni yönetim, başarılı çalışmaya imza atacaktır” dedi. Kendi üzerine düşeni yerine getirmeye hazır olduğunu söyleyen Ali Ertem, “Gençlik Kolları, partinin ana kademesi olmasa da asli unsurlarından biridir. Bundan dolayı gençlere çok büyük iş düşüyor. Gençlerin gelecekte siyasette söz sahibi olabilmeleri bizlerin tek arzusudur. AK Parti geleceğin Türkiye’sini şekillendirecek gençlere büyük önem veriyor” diye konuştu.
 
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın yaklaşık 2 aydır boş olduğunu hatırlatarak, Yeni ilçe gençlik kolları yönetimi oluşturmak için başvurular alındı. İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için yapılan 13 başvuru arasında Sinan Meral, İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı.” Dedi. Başkan adaylığı başvurusunda bulunan her ismin başkanlık yapabilecek kapasitede olduğunu ifade eden Demirbağ “Neticede 13 kişiden bir isim belirlenecekti, o isim de Sinan Meral oldu. Ancak, diğer kardeşlerimiz de bu işte yer alacak, bizlerle beraber olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız" dedi.
 
AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral ise oluşturacak yeni yönetimle birlikte AK Parti bayrağını daha da yukarılara taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, Gençlik Kolları yönetiminde yer almak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.