info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İnsanlık Ölmemiş Dedirtti

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy’de Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir markette yaşanan olay, adeta ‘insanlık daha ölmedi’ dedirtti.

Çerkezköy’de Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir markette alışverişini yapan Selçuk Durmuş adlı vatandaş, aldıklarının bedelini ödemek için kasaya gittiğinde yerde bir cüzdan buldu. Cüzdanı markettekilere vermek istemeyen Selçuk Durmuş adlı duyarlı vatandaş, 155’i arayarak durumu polis ekiplerine haber verdi. Durmuş, içinde bir miktar para, kredi kartları ve kimliklerin bulunduğu cüzdanı polis ekiplerine teslim etti. 
 
Cüzdanı inceleyen polis ekibi, içinde cüzdanın sahibine ait hastane kayıt kartı buldu. İlgili hastaneyle irtibata geçen ekipler kısa süre içinde cüzdanın sahibi olan Canan Hasmili’ye ulaştı. Polis haber verene kadar cüzdanını kaybettiğinin farkında olmadığını ifade eden Hasmili, cüzdanı bulan Selçuk Durmuş’a, “Allah sizden razı olsun. Başkası olsa sizin bu yaptığınızı yapmazdı” diyerek teşekkür etti. Yaptığının insanlık vazifesi olduğunu söyleyen Durmuş ise “Yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı” diyerek mütevazilik örneği gösterdi.