info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İntihara Kalkıştı, Fenalaşınca Polisten Yardım İstedi

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde kız arkadaşı ile tartışan 29 yaşındaki Gökhan Özdemir, fare zehri içerek intihara kalkıştı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde kız arkadaşı ile tartışan 29 yaşındaki Gökhan Özdemir, fare zehri içerek intihara kalkıştı. Özdemir, fenalaşınca polisi arayarak "Ölüyorum ben" diyerek yardım istedi. Hastaneye kaldırılan Özdemir, tedavi altına alındı.

Kız arkadaşını görmek için dün İstanbul'dan Çerkezköy'e gelen Gökhan Özdemir, adı açıklanmayan arkadaşı ile tartıştı ve yanından ayrıldıktan sonra da tek başına içki içmeye başladı. Ardından markete giden Özdemir, fare zehri alarak oteline döndü. Özdemir, odasında fare zehri içerek intihara kalkıştı.

FENALAŞINCA POLİSİ ARADI

Fenalaşınca panikleyen Gökhan Özdemir, hemen polisi aradı ve "Fare zehri içtim. Ölüyorum ben" diye yardım istedi. Kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Özdemir, ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikeyi atlatan Özdemir'in tedavisi devam ederken, soruşturma sürüyor.