info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İsmini Tarihe Yazdıran Tekirdağ Belediye Başkanları İçin Anlamlı Tören

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 13 Kasım Tekirdağ’ın Kurtuluşu’nun 93. yılı dolayısıyla Tekirdağ’da görev yapan Belediye Başkanları için tören düzenledi.

İlk Başkan Hasan Ali Cemal Baba’dan günümüze kadar görev yapan başkanları bir araya getiren organizasyon Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
 
Tekirdağ için büyük özveri ile görev yapan Belediye Başkanlarının davet edildiği törende, hayatta olmayan başkanların da yakınlarına ulaşıldı. Konuşma yapması için kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağımızın bugünlere gelmesinde büyük payı olan Belediye Başkanlarımızı bu anlamlı günde bir araya getirmek istedik. Uzun ve meşakkatli bir çalışma sonucunda Tekirdağ Belediye Başkanlarımıza, hayatta olmayan başkanlarımızın da ailelerine ulaştık. Buradan törenimize katılan herkese saygılarımı sunar, ebediyete intikal etmiş olan başkanlarımıza da rahmet diliyorum.” dedi.
 
İsmini Tarihe Yazdıran Tekirdağ Belediye Başkanları teker teker kürsüye davet edilerek plaket takdim edildi. Plaketlerini teslim alan Başkanlar ve yakınları bu anlamlı organizasyondan dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Zaman zaman duygulu anların da yaşandığı tören sonrası Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’nde yemek düzenlendi.
 
Yemek sonrası Başkan Albayrak, Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünden başlayan korteje katıldı. Kortejde Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübünden Kadir Aksoy, Yılmaz Oskay, ve Şahin Şık paramotor bayrak açma gösterisi ile izleyenleri büyüledi.Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kortej Tuğlalı Park’taki 5. Kolordu Komutanlığı Bando Konseri ile devam etti.