info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal’dan Başkan Dalgıç’a Teşekkür Plaketi

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Başkan Vekili Ercan Selçuk ile beraber Tekirdağ Belediyesini ziyaret etti.

Tekirdağ Judo İl Temsilcisi Dr. Mehmet Şilli, Tekirdağ Belediye Gençlik spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, Başkan Yardımcısı Hasan Önbey, Antrenör Deniz Şilli, Taekwondo Antrenörü Raşit Kaya  ile Taekwondo ve Judo sporcularının da eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’la görüşerek  Federasyon faaliyetleri hakkında bilgiler veren  Uysal 5-7 Temmuz tarihleri arasında Balkan Şampiyonasının Tekirdağ’da yapılacağını söyledi ve Dalgıç’ı şampiyonaya davet etti.
 
 Bundan sonraki hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu anlatan  Federasyon Başkanı  Uysal  Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç’a Judoya ve diğer sporlara verdiği büyük destek için teşekkür plaketi ve Federasyonu anlatan  çeşitli hediyeler verdi.
 
Ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu  belirten ve Tekirdağ’daki şampiyonada en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını  hatırlatan Başkan Dalgıç “Sporcularımızın bu şampiyonadan da güzel dereceler alacağına inanıyorum. Biz Belediye olarak spora her zaman destek vermeye devam edeceğiz” dedi. 
 
Dalgıç daha önce yapılan Yurtiçi ve Yurtdışı  yarışmalarda dereceye giren  Judo ve Taekwondo sporcuları ile  antrenörlerine   Belediye Meclis kararı ile öngörülen ödüllerini takdim etti.