info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaçarken bacağını kırdı!

Tekirdağ da kırmızı ışıkta geçen sürücü, yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen 32 yaşındaki kadına çarparak bacaklarının kırılmasına neden oldu.

Telaşa kapılan sürücü otomobili bırakarak kaçmaya çalışırken duvardan düşerek bacağını kırdı.
İddialara göre, Kiraz Festivali nin son gecesinden stantları gezen 32 yaşındaki Beydanur Şen kızı ile birlikte eve gitmek için yol çıktı. 100 ncü Yıl Mahallesi Barbaros kavşağına geldiklerinde 59 AU 166 plakalı otomobili kullanan Erol Işık, yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen Beydanur Şen e çarparak olay yerinden kaçtı.
Acılar içinde yerde kıvranan Şen e ilk müdahalesini 112 ekipleri yaptı. İki bacağı birden kırılan talihsiz kadın Tekirdağ Devlet Hastanesi nde tedavi altına alındı. Beydanur Şen in yaralandığı kazayı 5 yaşındaki küçük kızı Yaren ise yara almadan atlattı.
Kazadan sonra panikleyen sürücü Erol Işık ve aracın sahibi Recep Karaküçük, otomobili bırakarak kaçmaya başladı. Recep Karaküçük koşarak olay yerinden uzaklaşırken, aracı kullanan Erol Işık ise kaza yerine 15 metre uzaklıktaki yol kenarında bulunan 3 metrelik istinat duvarından atlamak isterken düşünce sağ bacağı kırıldı. Polis ekiplerinin yerde yatarken bulduğu sürücü Işık için ambulans çağrıldı.
Kazada iki bacağı kırılan ve belinde çatlaklar oluşan Beydanur Şen ile düşme sırasında bacağı kırılan ve yapılan kontrolde 95 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü Erol Işık tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan otomobilin sahibi Recep Karaküçük, daha sonra polis merkezine gelerek teslim oldu. Recep Karaküçük ün ise 100 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.