info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vali Ali Yerlikaya dan başsağlığı mesajı

Vali Ali Yerlikaya, Şarköy ilçemize bağlı Uçmakdere köyünde iki dönemdir muhtarlık görevini yerine getiren, emekli öğretmen Recep KARAOĞLU nun vefat haberi üzerine bir başsağlığı mesajı yayınlamıştır.

Vali Ali Yerlikaya, Şarköy ilçemize bağlı Uçmakdere köyünde iki dönemdir muhtarlık görevini yerine getiren, emekli öğretmen Recep KARAOĞLU’nun vefat haberi üzerine bir başsağlığı mesajı yayınlamıştır. Vali Yerlikaya’nın mesajı şöyledir;

“10 Aralık Pazartesi günü uzun süredir tedavi gördüğü hastalığı ile ilgili olarak bir ameliyat geçiren ve devamında yoğun bakıma kaldırılan Şarköy ilçemize bağlı Uçmakdere köyümüzün muhtarı Recep KARAOĞLU’nun vefat haberini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım.

Muhtarımız Recep KARAOĞLU’na Allah’tan rahmet diler; Karaoğlu ailesinden başta muhtarımızın eşi Ayşe annemiz olmak üzere; çocukları Selami Karaoğlu, Salih Selçuk Karaoğlu ve Gülseren Karaoğlu’na başsağlığı dileği ile beraber sabır ve metanet, bundan sonraki  yaşantılarında esenlikler diliyor, ayrıca Uçmakdere Köyündeki  hemşehrilerimize de başsağlığı diliyorum.”