info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kadir Albayrak, Mazbatasını Alarak Göreve Başladı

30 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimleri ile CHP’den Belediye Başkanı seçilen Kadir Albayrak, Tekirdağ’ın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı ünvanıyla mazbatasını alarak göreve başladı.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçiminde Tekirdağ'ın büyükşehir yapılanması dolayısıyla CHP'den Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Kadir Albayrak partililer ile birlikte Tekirdağ İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını Hakim Ali İhsan Kıvrak’tan aldı.
 
Daha sonra Tekirdağ Belediyesi’ne giden Albayrak, Tekirdağ Belediyesi eski Başkanı Adem Dalgıç’tan görevi devralarak başkan olarak ilk imzasını attı. Burada konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, "2009- 2014 yılları arasında partimizin Tekirdağ Belediye başkan olan Adem Dalgıç 5 yıl boyunca çok başarılı hizmetler yapmıştır. Hizmetlerinin sonunu da Tekirdağ’ın Büyükşehire dönüşmesinin ardından da görevi bana devretmiştir. Kendisinden büyük bir gurur, heyecan ve umutla görevi devir aldım. Ben de 11 ilçe belediye başkanlarımla birlikte Tekirdağ’a en güzel hizmeti sunacağız" ifadelerini kaydetti.