info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediye Başkanı’ndan Ziyaret

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve ekibi, Atatürk’ün babası Ali Rıza efendinin doğduğu köyü ziyaret etmek için Debre ve merkez Jupa kasabasına gitti.

Burada merkez Jupa belediye başkanı Ariyan İbrahim Bey ile Jupa’da televizyon yönetmeni ve muhabir Fehmi Skender tarafından karşılandılar.
Debre belediye başkanı Rujdu Lata ve Peskopye belediye başkanı Ilir Krosi(Arnavutluk) ile birlikte Atatürk’ün doğduğu köyü gezen Kapaklı belediye başkanı İrfan Mandalı, “ülkemizin muasır medeniyet seviyesine ulaşması ve özgürlüğümüzün mimarı Mustafa Kemal Atatürk’ün babasının doğduğu ve büyük önder Atatürk’ün yaşadığı yerleri görmek beni duygulandırmakla birlikte,Atatürk sevgisinin Türkiye’den uzakta böyle coşkulu bir şekilde yaşatılması,bizlere mutluluk vermektedir.” Dedi.
 
Jupa belediye başkanı Ariyan İbrahim, “Atatürk Türkiye için olduğu kadar,bizim için de önemlidir.Bu nedenle,ilkokulumuzun adını değiştirerek Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu yaptık.TÜRKİYE İLE MAKEDONYA AYRI DÜŞÜNÜLEMEZ.ÇÜNKÜ ATATÜRK BİZİ BİRLEŞTİRİYOR.”Dedi.