info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Kadrosunu Güçlendirdi

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 9 Eylül 2013 tarihinde Yıldızkent Ortaokulu bünyesinde hizmete başlayan, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, gerçekleşen atamalarla kadrosunu güçlendirerek, ilçe halkına ve okullara daha kaliteli hizmet vermek için çalışmalarını hızlandırdı.

İlk olarak Yıldızkent Ortaokulu bünyesinde hizmete başlayan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 6 Ocak Pazartesi günü itibari ile Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası’nın 9’uncu katına taşınarak çalışmalarına devam ediyor. 650 öğretmen ve 20’ye yakın okulla Kapkalı’da 14 bin 544 öğrencinin en kaliteli şekilde eğitim öğretim almasını amaçlayan ve bu çerçevede çalışmalarını sürdüren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni atamalarla kadrosuna güç kattı. 
 
Suat Yüksel’in İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilliği’ni yürüttüğü Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde geçtiğimiz hafta da iki Şube Müdürü atandı. Şube Müdürlerinden Bülent Karakaş, 1986’da Siirt’in Pervari ilçesinde öğretmen olarak başladığı meslek hayatında, çeşitli şehir ve okullarda öğretmen ve idareci olarak hizmet etti. 2010 yılında Yıldızkent Ortaokulu’nda Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Bülent Karakaş, 2013 Kasım ayında da Sanayiciler İlkokulu’na Müdür olarak atandı. Karakaş, 24 Ocak itibari ile Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’ne atandı. 
 
1981 yılının Ocak ayından beri çeşitli illerde ve okullarda öğretmen ve idareci olarak görev yapan Yavuz Kayaalp ise 14 yıldır Çerkezköy’de idarecilik yapıyordu. Son görev yeri olan Sanayiciler İlk Okulu’nda Müdür Başyardımcılığı yapan Yavuz Kayaalp da 24 Ocak itibari ile Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’ne atandı. Hüseyin Ağgül, Çiğdem Ulaş, Murat Aydğdu, Muzaffer Samğar, Burak Eser, Sadrettin Aydın, Ahmet İlgün ve Elif Şahin de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapıyor.