info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı ya 800 Adet Yeni Çöp Konteyneri

Kapaklı Belediyesi, kent merkezinde kullanılmak üzere 800 adet yeni çöp konteyneri dağıttı.

Kapaklı Belediyesi, kent merkezinde kullanılmak üzere 800 adet yeni çöp konteyneri dağıttı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı açıklamada, belediye tarafından ihaleyle satın alınan 800 çöp konteynerinin dağıtımının yapıldığını söyledi.
 
Mandalı, "Şehrin büyümesi ve gelişmesiyle birlikte bazı yeni talepler, beklentiler ve ihtiyaçlar da doğmaya başlıyor. Bu ihtiyaçlardan birisi de çöp konteynerleriydi. Hemşehrilerimiz zaman zaman bu taleplerini bizlere iletiyorlardı. Biz de bu konuda geçici bir çözüm bulmak yerine kalıcı bir çalışma yaparak toplamda 800 yeni çöp konteyneri aldık. Alınan bu konteynerlerin dağıtımına başlandı" dedi.
 
Temiz bir kent için vatandaşlara uyarılarda bulunan Mandalı, şunları kaydetti:  "Her binadan çıkan çöpler, tek büyük poşet ile konteynerlere atılmalı. Bu şekilde, binaların önlerinde çöpler yığılmayacak, pis koku ve çevre kirliliği yaratılmayacak. Plastik konteynerlere halkımız sahip çıkmalı ve temizliğine dikkat etmeli. İçine yanıcı maddeler atmamalı, atılmasına izin vermemeli. Şimdiden gösterecekleri hassasiyet için halkımıza teşekkür ediyorum."