info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklıspor 2. Sıraya Yükseldi

Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu’nda haftaya 2. sırada giren Kapaklıspor, Vakıflar Güvenspor’u uzatma dakikalarında kaydettiği golle mağlup etti.

Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Taraftarının desteğini arkasına alan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor istediği gol ve golleri bulamadı. Konuk ekip Vakıflar Güvenspor ise Kapaklıspor’un üstüne geldiği dakikalarda galibiyet golünü aradı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. 
 
İKİNCİ YARIDA NEFESLER TUTULDU
 
Karşılaşmanın ikinci yarısı büyük bir heyecana sahne olurken, gol arayan Kapaklıspor karşısında konuk ekip Vakıflar Güvenspor kontra ataklarla bir penaltı atışı kazandı. Penaltı golü ile birlikte mağlup duruma düşen Kapaklıspor taraftarının desteği ile beraberlik golü için sağlı sollu ataklar geliştirdi. Rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor 63. dakikada Fahrettin ile beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan Mehmet ile gelişen atakta Resul’un pası ile hareketlenen Fahrettin sağ çaprazdan sert bir vuruş gerçekleştirerek skoru eşitledi.  
 
SON DAKİKALAR ÇEKİŞMEYE SAHNE OLDU 
 
Karşılaşmada öne geçtikten sonra büyük moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda galibiyet mücadelesi verdi. Rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Kapaklıspor 81. dakikada geliştirdiği atakta ilk golün sahibi Fahrettin’in golü ile karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmadan en az bir puan ile ayrılmak isteyen konuk ekip Vakıflar Güvenspor ise geliştirdiği organize atakta bir gol bularak skora denge getirdi.  
 
21 PUANA YÜKSELDİ
 
Karşılaşmanın son beş dakikasında Kapaklıspor rakip kalede inanılmaz ataklar geliştirdi. Rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor Ufuk ve Resul ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. 3 dakikalık uzatmaların ilk dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan günün en başarılı ismi Fahrettin mükemmel bir gol kaydederek kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı. Uzatmalarda gelen golle birlikte Kapaklıspor’lu oyuncular büyük sevinç yaşadılar. Puanını 21’e yükselten Kapaklıspor ikinci sıradaki yerini korurken, Vakıflar Güvenspor ise 13 puanda kaldı.