info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklıspor Seri Peşinde

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Kapaklıspor ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında evinde Çukuryurtspor’u konuk edecek.

Bir önceki hafta Yıldız Gençlikspor’u deplasmanda 7 golle mağlup eden Kapaklıspor, Çukuryurtspor’u mağlup ederek ilk devreyi galibiyet ile tamamlamak istiyor. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak. 
 
Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda haftaya 15 puanla üçüncü sırada giren Kapaklıspor altı haftadır kazanamayan Çukuryurtspor’u konuk ediyor. Bir önceki deplasmanda Yıldız Gençlikspor ile karşı karşıya gelen Kapaklıspor rakibi karşısında çok etkili bir futbol ortaya koyarak karşılaşmadan da 7-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Hafta içinde yaptığı son antrenmanlarla Çukuryurtspor karşılaşmasına hazırlanan Kapaklıspor karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak ilk devreyi galibiyet ile tamamlamayı hedefliyor.
 
“KAPAKLI GALİBİYET İSTİYOR”
 
Karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmak istediklerini belirten Kapaklıspor Başkanı Bilal Tokuç “ Takım olarak bir çıkış içerisindeyiz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bu hafta evimizdeki Çukuryurtspor karşılaşmasından galibiyet istiyoruz. Oyuncularımızın bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılacaklarına inanıyoruz. Bütün taraftarlarımızı Çukuryurtspor karşılaşmasına davet ediyoruz” dedi. 
 
Haftaya 13 puanla dördüncü sırada giren Saray Belediyespor da evinde 17 puanla ikinci sırada bulunan Ulaş Belediyespor’u konuk edecek. Bir önceki haftayı bay geçen Saray Belediyespor rakibini mağlup ederek zirve yarışına ortak olmak istiyor. Ulaş Belediyespor ise lider Sitespor karşısında kaybedilen iki puanı telafi etmeye çalışacak. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.