info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Karlı ve Soğuk Bir Hafta Bizi Bekliyor

Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Salı günü kar geliyor. Hafta sonu etkili olmaya başlayan yağışlı ve soğuk hava, hafta içinde de etkisini göstermeyi sürdürecek. İlçelerde 3 gün boyunca kar var.

Bugün Tekirdağ’a parçalı bulutlu hava hakim olurken, en düşük sıcaklık: 1, en yüksek sıcaklık 6 derece olacak. Yarın Tekirdağ Merkez’de kar beklenirken en düşük ve en yüksek sıcaklık 4 derece. Çarşamba günü çok bulutlu hava görülecek, en düşük sıcaklık -1, en yüksek sıcaklıksa 3 derece olması bekleniyor.
 
İLÇELERDE HAVA NASIL OLACAK?
 
Tekirdağ’ın ilçeleri Çorlu, Çerkezköy ve Saray’da Salı ve Çarşamba olmak üzere iki gün üstüste kar yağışının etkili olması tahmin ediliyor.
 
MURATLI
 
Muratlı’da Salı günü başlayacak kar yağışı üç gün boyunca devam edecek. Kimi zaman aralıklarla, kimi zaman da sürekli devam edecek yağışlar Çarşamba ve Perşembe günleri de etkili olacak. İlçede bu üç günün sıcaklık değerlerine gelince; Salı günü (yarın); 2/5-Çarşamba: -2/2; Perşembe: -3/2 derece.
 
ÇORLU
 
Çorlu’yu Salı gününden başlayarak karlı günler bekliyor. Kar yağışının Çarşamba ve Perşembe günleri de etkili olması bekleniyor. Çorlu’da yarın: 2/3-Çarşamba günü: -2/3 dereceler bekleniyor.
 
ÇERKEZKÖY
 
Çerkezköy’de Salı ve Çarşamba kar yağışı görülecek. Sıcaklık dereceleri: yarın: 1/2-Çarşamba günü: -2/3 derece dolaylarında görülmesi tahmin ediliyor.
 
SARAY
 
Bugün parçalı bulutlu hava yaşanan Saray’da, yarından başlayarak Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri olmak üzere; üç gün boyunca kar yağışı bekleniyor. Bu üç günün sıcaklık değerleri şöyle oluşacak: Salı 1/7-Çarşamba: -2/2, Perşembe: -3/2 derece.
 
MALKARA
 
Malkara, bugün parçalı bulutlu bir hava yaşayacak. En düşük sıcaklık -2, en yüksek sıcaklık derecesi ise 6 derece olacak. Yarın ilçede kar beklenirken; sıcaklıklar en düşük 2, en yüksek 3 derece. Çarşamba gününe gelindiğinde en düşük sıcaklık -3, en yüksek ise 3 derece dolayında görülecek.
 
HAYRABOLU
 
Hayrabolu’da bugün en düşük: -2, en yüksek 6 derece sıcaklık değerleri ile parçalı bulutlu bir hava hüküm sürecek. Yarın yine karlı bir hava yaşanılacağı yapılan tahminler arasında yeralırken; Salı günü en düşük sıcaklığın 2, en yüksek sıcaklığın ise 3 derece olması bekleniyor. Çarşamba günü -3 ve 3 derece ile ilçede en düşük ve en yüksek sıcaklıklar yaşanacak.
 
MARMARA EREĞLİSİ
 
Marmara Ereğlisi’nde bugünparçalı bulutlu hava ve 1 ila 6 derece arasında değişen sıcaklıklar görülecek. Salı günü kar ve karla karışık yağmur, Çarşamba ve Perşembe günleri kar yağışı bekleniyor. İlçede hissedilecek sıcaklıklara gelince; Bugün hava parçalı bulutlu en düşük 3, en yüksek 6; Salı günü karla karışık yağmurlu en düşük 3, en yüksek 4, Çarşamba günü ise çok bulutlu en düşük 1, en yüksek 5 derece.
 
ŞARKÖY
 
Şarköy’e kar, hafta süresince bir tek yarın uğruyor. Hava sıcaklığı Şarköy’de bugün en düşük: 2, en yüksek: 6 derece.
Yarın kar yağışı görülecek Şarköy’de en düşük 3, en yüksek 8 derece sıcaklık görülmesi bekleniyor. Çarşamba günü çok bulutlu hava ile sıcaklık değerleri 0-3 derece. Perşembe günü yine çok bulutlu hava ile sıcaklık değerleri; en düşük -1, en yüksek 3 derece olarak yaşanması tahmin ediliyor.