info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaymakam Kubilay; Çerkezköyspor u Desteklemeliyiz

Tekirdağ ın Çerkezköy ilçe Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköyspor u desteklemeliyiz dedi. Çerkezköyspor Kulübü Başkan Ahmet Korkmaz beraberinde teknik heyet ve futbolcularla birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçe Kaymakamı Metin Kubilay, 'Çerkezköyspor'u desteklemeliyiz' dedi. Çerkezköyspor Kulübü Başkan Ahmet Korkmaz beraberinde teknik heyet ve futbolcularla birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. 
 
Sözlerine, bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek başlayan Kubilay “Çerkezköy oldukça büyük bir ilçe, nüfus hızla artıyor ve şehir giderek gelişiyor. Bu doğrultuda, gençlerimizin sporun hangi dalıyla olursa olsun,spora ilgi duymaları bizleri mutlu ediyor’’ dedi. 
Spor kulüplerinin bulundukları şehirlerin tanıtımından ciddi rol üstlendiklerini ifade eden Kaymakam Kubilay “Çerkezköy, oldukça büyük bir ilçe. Buna uygun olarak birlik ve beraberlik içinde Çerkezköyspor’u desteklemeliyiz. Hizmette beraberliği çok önemsiyoruz. Bu bağlamda birlik ve beraberlik duygularımızı yüceltmemiz gerekiyor. Huzurun olduğu yerde başarı da olur. Bu birlik ve beraberliği koruduğumuz takdirde inanıyorum ki başarılı sonuçlara imza atacağız ve Çerkezköyspor daha güzel yerlere gelecek.” İfadelerine yer verdi. Kendisine hediye edilen Çerkezköyspor formasını çok beğendiğini belirten Kubilay,’’İnşallah bu sezon maçları birlikte izleyeceğiz’’ diye konuştu.
Kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getirerek "21 Eylül’de başlayacak olan lige az bir süre kaldı.Bu doğrultuda 5 Eylül Perşembe günü Fenerbahçe A2 takımı ile sezon açılışımızı yapacağız.Tüm sporseverleri bu maça bekliyoruz’’ dedi.
Yapılan ziyarette bir ara söz alan Teknik Direktör Gökhan Gencer şu ifadeleri kullandı: “Burada olmaktan son derece mutluyum. Hedefimiz doğrultusunda fair-play anlayışından hiç kopmayarak başarılı sonuçlara imza atacağımıza eminim. Spor ruhunu kaybetmeden mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.’’