info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaymakam Kubilay’dan Duyarlılık Örneği

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kaza saat 17.20 sıralarında Çerkezköy Öztrak Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Yemek Dünyası önünde meydana geldi. İddiaya göre Öztrak Caddesi üzerinden Altıyol Kavşağı-Köşem mevkii istikametinde seyir halinde olan Ergün Çetinkaya yönetimindeki 59 UU 708 plakalı otomobil, Yemek Dünyası mevkiinden Atatürk Caddesi istikametine dönmeye çalıştığı esnada, Mustafa Kenar yönetimindeki plakasız motosikletle çarpıştı. Kaza motosiklet sürücüsü Mustafa Kenar yaralandı. 
 
GEÇMİŞ OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU 
 
Kenar’a ilk müdahale çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı daha sonra 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu sırada olay yerinde bulunan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da polis ekiplerinden kazaya ve yaralının sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı. Kazaya karışan her iki tarafa da geçmiş olsun temennisinde bulunan Kubilay, trafik ekiplerinden çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak kısmen trafiğe kapanan yolu tekrar trafiğe açmalarını istedi.