info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2242
Dolar Satış
:
32.2822
Euro Alış
:
34.6993
Euro Satış
:
34.7618
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kent Konseyinden Kaymakam Kubilay’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde Kaymakam Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Çerkezköy Kent Konseyi Genel Sekreteri Semra Özen, Yürütme Kurulu Üyeleri Aynur Düzgünel, Sakine Arslan, Emine Demir ile Kenan Tatlı da yer aldı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Kaymakam Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Çerkezköy Kent Konseyi Genel Sekreteri Semra Özen, Yürütme Kurulu Üyeleri Aynur Düzgünel, Sakine Arslan, Emine Demir ile Kenan Tatlı da yer aldı.
 
Gayretli, Kaymakam Kubilay’a yakında hizmete girecek olan yeni Kent Konseyi Binası hakkında bilgiler verdi. Ahmet Gayretli, Çerkezköy’e ilk gelenlerden biri olduğunu ifade ederek, “42 yıl önce Çerkezköy’e geldim. Burayı ve Çerkezköy halkını son derece özümsemiş durumdayım. Daha yaşanabilir bir kent oluşturmak için emek sarf etmeyi görev edindik. Bazı konularda Avrupa’ya nazaran daha geç ilerleme kaydediyoruz. İnşallah 21.yüzyılda sürdürebilir gelişmeyi burada oluşturacağız. Temel amacımız, ilçemiz için ve halkımız için gönüllü olarak çalışmak’’ dedi.
Yakında yeni binaya geçerek daha iyi şartlarda ve imkanlarda hizmet verebileceklerini söyleyen Gayretli, “Bir toplantı yapmaya kalksak en az 30 üye ile toplanmamız gerekiyor. Yeni binamızda daha sık bir araya gelebileceğiz ve daha rahat koşullarda İlçemiz adına toplantı yapabileceğiz. Faaliyetlerimiz ivme kazanacak ve halkımız bizi daha benimser hale gelecek. Sizlerin de desteği ile daha iyi koşullarda hizmet vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.
Yapılan ziyaretten dolayı Başkan Gayretli ve Yürütme Kurulu üyelerine teşekkür eden Kaymakam Kubilay, Çerkezköy Kent Konseyi yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek “Çerkezköy’de gördüğüm birlik ve beraberlikten ötürü çok mutluyum.Kısa bir süre olmasına rağmen bunu çok açık bir şekilde görmüş bulunuyorum.Yakın zamanda Belediye Başkanımız Ali Ertem ile birlikte yeni binanızı gördüm. Oldukça yararlı olacağını düşünüyorum.İlçemize hayırlı olsun’’ diye konuştu.