info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kozuva dan İadeyi Ziyaretler

ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilk iadeyi ziyaretini Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel e yaptı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Süleyman Kozuva iadeyi ziyaretlere başladı. Kozuva ilk ziyaretini Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel'e yaptı. Kozuva, iadeyi ziyaretlerini Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ile sürdürdü.
 
İLK ZİYARET KARAAĞAÇ OLDU
 
İki hafta önce yapılan seçimlerde ÇTSO Başkanı seçilen Süleyman Kozuva, bu hafta başından itibaren kendisine tebrik ziyaretine gelenlere i-adeyi ziyarete başladı. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva'nın iadeyi ziyaretlerine ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Akın, Mehmet Danyeli, Gürel Kızılto, Dilaver Burak, Murat Seymen ve ÇTSO Meclis Katibi Göksel Bozdağ eşlik etti. İlk i-adeyi ziyareti Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel'e yapan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, "Gerek seçim sürecinde gerekse seçimden sonra yönetimimize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. Seçimden sonra bizi tebrik için çok sayıda dostumuz, arkadaşımız, hemşehrimiz odamıza geldi. Şimdi bizde bu ziyaretlere karşılık vermek için çıktık. İlk ziyaretimizi de size gerçekleştiriyoruz" dedi.
 
KOZUVA VE YÖNETİMİ İADEYİ ZİYARET TURUNA ÇIKTI
 
Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Karaağaç Belediye Başkanı Özkan Yücel, "Seçimlerde göstermiş olduğunuz başarıyı bir kez daha tebrik ediyorum. İlk iadeyi ziyareti bize gerçekleştirdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Özkan Yücel ile ÇTSO Başkanı Kozuva ve yönetimi arasında sıcak bir diyaloğun gerçekleştiği ziyarette Belediye'nin yaptırmak istediği lisede konuşuldu. Belediye Başkanı Yücel, "Karaağaç'a Milli Eğitim Bakanlığı bir lise yapacak. Biliyorsunuz Meslek Lisesi'ni Bakanlık üstlendi. Biz lise için 300 bin TL topladık. Şimdi bu parayı Vali Bey ile konuşup, onlara teslim edeceğiz. Vali Bey, parayı burada yapılacak başka bir okulda kullanabileceğimizi söyledi" diye konuştu.
 
ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Başkanı Taha Ülker ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir'e iadeyi ziyarette bulundu.