info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kozuva Kadınlar İş Hayatında Daha Fazla Yer Almalı

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu’nu ağırladı. Kadın girişimciler odada ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mehmet Danyeli ile Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin tarafından karşılandı.

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu’nu ağırladı. Kadın girişimciler odada ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mehmet Danyeli ile Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin tarafından karşılandı. 
 
ÇTSO Yönetimi’ne hayırlı olsun dileklerini sunan TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Beste Emre Güngör, “Buraya geliş amacımız, hem yeni yönetime hayırlı olsun dileklerimizi iletmek hem de Kadın Girişimciler olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve bölgeye ne gibi faydalar sağlayabiliriz sorusunun cevabını bulmaktır. Bunun için karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla odanızı ziyart etmek istedik” ifadelerini kullandı. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ziyaretinden ötürü heyete teşekkür etti. Kadın girişimcileri iş hayatında daha da aktif olarak görmek istediklerini sözlerine ekleyen Süleyman Kozuva, “Sizler gibi başarılı iş kadınları, girişimci adayı kadınlarımıza model olmalıdır. Ayrıca Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kurulunuzla işbirliği yaparak, imkânlarımız dâhilinde elimizden gelen desteği vermek isteriz” açıklamalarında bulundu.