info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi Personeline Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Malkara Belediyesi Personeline Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Malkara Belediyesinin personel destek hizmet alımı ihalelerinden Destek Hizmetleri Müdürlüğü ihalesini alan Başkent Grup Tic. Ltd. Şti., Özşanlı Yemek Tic. Ltd. Şti ve Ali Sona Davutoğlu İnş. tarafından Malkara Belediyesi personeline 30 Mart 2015 Pazartesi günü 9.00 ile 11.00 saatleri arasında Belediye meclis odasında temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.
 
 
 
6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun 3. maddesine istinaden İş Güvenliği Uzmanı Ahmet Demir, genel iş sağlığı ve iş güvenliği kuralları ile tedbirleri, iş kazalarının ve meslek hastalıklarının temel nedenleri, iş kazaları ve meslek hastalıklarının hukuki ve cezai sorumlulukları, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, genel iş koluna özgü özel iş güvenliği tedbirleri, tehlikeli davranış ve tehlikeli ortam kavramları, kişisel koruyucu donanım malzemeleri ve kullanım yerleri konularında eğitime katılanlara bilgilendirmede bulundu.
 
 
Ahmet Demir, bu konular kapsamında iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili önleme, koruma, tahliye, yangınla mücadele, patlama ve gaz kaçağı acil durumları, iş kazası müdahaleleri, dökülme-sızıntı müdahaleleri, ilk yardım, terör müdahaleleri ve yangın esnasında yapılması gerekenleri katılımcılara anlattı.
 
 
Temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri sonunda eğitime katılan Malkara Belediyesi personeline sertifika verildi. 
Kaynak : Murat Ürtekin