info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Bölge Trafik İstasyonu Amirliğine Tolga Güven Atandı

Tekirdağ ın Malkara İlçesi Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri görevini yürüten Emniyet Amiri Nizamettin Türel in tayini çıkması sebebiyle İstasyon Amirliğine Emniyet Amiri Tolga Güven atandı.

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri görevini yürüten Emniyet Amiri Nizamettin Türel'in tayini çıkması sebebiyle İstasyon Amirliğine Emniyet Amiri Tolga Güven atandı. Güven Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğindeki görevine başladı.
 
1967 yılında Çanakkale'nin Biga ilçesi doğumlu olan evli ve 1 kız çocuğu babası Tolga Güven, ilk görev yeri olarak Çorlu ilçesinde 4 yıl görev yapmasının ardından sırasıyla 1 yıl Bitlis'te,1yıl İstanbul'da komiser yardımcılığı sonrasında 1 yıl Hakkari'de 6 yıl Çankırı Merkez'de, Ilgaz İstasyon Amirliğinde, 4 yıl Kahraman Maraş Merkez'de çeşitli birimlerde çalıştı. Daha sonra 2011 yılı Ağustos Ayında tekrar Tekirdağ Merkezde bulunan Trafik Tescil ve Denetleme Amirliğine gelerek burada da 1,5 yıl görev yaptıktan sonra 22 Mayıs 2013 Pazartesi günü Malkara Bölge Trafik İstasyon Amirliğinde göreve başladı.
 
Malkara Bölge Trafik İstasyon Amiri Tolga Güven yaptığı konuşmasında, Trafik Hizmetleri olarak bizler önemli bir görev yapıyoruz. Malkara Trafik açısından çok önemli bir bölgedir. Bizler de bu önemli bölgede ekiplerim ile birlikte elimizden geldiğince Malkara Halkına ve bu güzergahta geçiş yapan araç sürücülerine en iyi hizmeti vermek için çaba sarf edeceğiz. Malkara şirin bir ilçe, halkını çok iyi tanıyor ve çok seviyorum. Halkın sıcakkanlı olması her zaman bizlere yardımcı olacaklarına inanıyorum dedi.