info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanından Örnek Davranış

Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanından Örnek Davranış

 
 
Malkara Belediyesi Meclis Üyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, Izgar,Yılanlı ve Kadıköy Mahallelerine giderek ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşlar ile engelli vatandaşları Malkara Belediyesi adına ziyaret etti.
 
 
Vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Nuran Başkütük, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un da selamlarını ileterek vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.
 
 
Vatandaşlar, kendilerini evlerinde ziyaret edip sorunlarını dinleyen Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük'e memnuniyetlerini belirterek, Nuran Başkütük aracılığıyla da Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkürlerini ilettiler.
 
 
Bu konuda düşüncelerini ifade eden Nuran Başkütük, “bir gün hepimiz yaşlanacağız.Gelecekte hayat şartlarımızın nasıl olacağını hiç birimiz bilemeyiz.Ayrıca,her ne kadar bizler sağlıklı birer birey olsak da,hepimiz birer engelli namzediyiz.Bugün sağlamız,yarın başımıza ne geleceği,nasıl olacağımız bilinmez.Bu nedenle gerek yaşlılarımıza gerekse engelli dostlarımıza gereken ilgi ve hassasiyeti göstermekle mükellefiz”Dedi.
 
Kaynak : Murat Ürtekin