info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara’da Parke Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Malkara’nın cadde ve sokaklarında sürdürülen kilitli beton parke taş, beton bordür, beton yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmaları Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile yüklenici firma Güngör İnşaat Taah. ve Mühendislik tarafından hızla devam ediyor.

Camiatik Mahallesi'nde Çavuşçeşme Caddesi, Sümbül Sokak, Filiz Sokak, Kırlangıç Sokak, Papatya Sokak, Meteoroloji Sokak ve Şehit Halil Karael Sokak''ta tamamlanan yol yapım çalışmalarının ardından yol yapım çalışmaları Gazibey Mahallesi Bademlik Sokak’ta tüm hızıyla devam ediyor.
 
İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Malkara Belediyesi, vatandaşların mağdur olmamaları açısından Fen İşleri Müdürlüğünün yaptığı program dâhilinde su inşaatı yüzde yüz tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarını sürdürecektir.
Tüm Malkaralılar Gibi Bademlik Sokak Sakinleri De Yol Yapım Çalışmalarından Memnun
Malkara Belediyesi’nin kilitli beton parke taş, beton bordür, beton yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmaları yapmış olduğu parke yol yapım çalışmalarından dolayı Malkaralılar gerek sosyal paylaşım ağlarından gerekse direkt Malkara Belediyesi Başkanı Ulaş Yurdakul’a ve Malkara Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek memnuniyetlerini belirtiyorlar.
 
Memnuniyetlerini belirten vatandaşlardan bazıları Bademlik Sokak’ta devam eden yol yapım çalışmaları esnasında duygularını şu şekilde ifade etti;
 
Emine Kantürk; “Senelerden beri yollarımızın yapılmasını istiyorduk. Çok memnunuz, çok sevindik. Kaç seneden beri kapımızın önündeki tozdan bıkmıştık. Yazın toz, kışın çamurdu. Camlarımızı, kapılarımızı açamıyorduk. Allah razı olsun Belediye Reisimizden, çok teşekkür ediyorum kendisine.”
Mürvet Işık; “Bademlik Sokak sakinleri olarak yol yapımından çok memnun kaldık. Şuan inan ki insan kendini Paris yollarına çıkmış gibi hissediyor. Bugüne kadar yollar yaramazdı, toz ve çamur içindeydik. Yolun eski halindeyken çocuklarımız ve torunlarımız hastalık kaparak, hastanede yattılar. Çocuklarımız ve torunlarımız yağmurlu günlerde okula giderken çamur içinde gitmek zorunda kalıyorlardı. Onların okul dönüşlerinde yalnız başlarına çamura düşüp kalmasınlar onları almaya gidiyor, okul köşesinde bekliyorduk. Şimdi Ulaş Başkan sayesinde yollarımız düzene girdi. Allah ondan razı olsun.”
 
Erdinç Cezveci; “Bu hizmet 5-6 sene önce yapılması gereken bir hizmetti. Biz açıkçası Ulaş Başkanımızdan bu kadar çabuk bu hizmeti gerçekleştireceğini beklemiyorduk. Tebrik ediyorum, gerçekten çok iyi bir başkan. Halkın ne istediğini, ne beklediğini bilen bir başkan. O yüzden yollara öncelik verdi ve çok iyi bir hizmet yaptı. Kişilik olarak da, başkan karakteri olarak da çok iyi bir karakter. Mesela sürekli yapılan çalışmaları da kontrol ediyor. Bugün günlerden Pazar olmasına rağmen burada yapılan çalışmaları gelip kontrol etti, bizim beklentilerimizi sorup, fikirlerimizi aldı. Başkan dediğin ancak bu kadar olur. Çok teşekkür ediyoruz.” 
Rıza Pala; “Yol yapımından çok memnunum. Uzun zamandan beri bu hizmetin gelmesini bekliyorduk. Başkan Bey sağ olsun, yollarımızı yaparak bize büyük bir sorundan kurtardı.” Dedi.