info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Marketi Soymak 30 Saniyelerini Aldı

Marmara Ereğlisi’ne bağlı Yeniçiftlik beldesinde markete gelen hırsızlardan biri kasada bulunan 2 bin 250 TL para ve 10 bin TL değerindeki ziynet eşyasını çalarken, diğer ikisi dışarıda market sahibini oyaladı.

Hırsızlık olayı, Marmara Ereğlisi’ne bağlı Yeniçiftlik beldesi Merkez Mahallesi İlke Sokak'ta bulunan Dostlar büfede meydana geldi. Markete müşteri gibi gelen 3 kişiden 2’si gazete ve dergilerle ilgili olarak dışarı çağırdıkları işyeri sahibini soru sorarak oyalarken, diğer şüpheli kasada bulunan 2 bin 250 lirayı ve alt çekmecede bulunan poşet içindeki 10 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını el çabukluğuyla 30 saniyede alarak marketten ayrıldı. 
 
Hırsızlık anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Bir süre sonra kasadaki parasının çalındığı fark eden market sahibi, kamera kayıtlarını izleyen işyeri sahibi çekmecede bulunan ziynet eşyalarının da çalındığı fark etti ve jandarmadan yardım istedi. Markete gelen ekipler, kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.