info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mehtap öğretmen yasa boğdu

Çorlu İlköğretim Okulu anasınıfı öğretmeni Mehtap Bayar ın dün meydana gelen kazada anne ve babasıyla birlikte hayatını kaybetmesi, sevenlerini ve öğrencilerini yasa boğdu.

Evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenilen Mehtap öğretmenden geriye, mutluluk görüntüleri kaldı.
Çorlu İlköğretim Okulu nun anasınıfı öğretmeni Mehtap Bayar (24) kendi kullandığı 35 MDF 93 plakalı otomobili ile Çorlu-Tekirdağ karayolunda ilçe merkezine 6 kilometre kala Fikri K. yönetimindeki 59 SA 851 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpışmış, kazada Mehtap öğretmen annesi Figen Bayar (53) ve babası Bahri Bayar (58) ile birlikte hayatını kaybetmişti.
İzmir de Tolga Olgun isimli gençle kısa bir süre önce nişanlandığı öğrenilen Bayar dan geriye nişan töreninde çektirdiği fotoğrafları ve Uğur Böcekleri adlı anasınıfında öğrencileri ile çektirdiği görüntüleri kaldı.
Anaokulu öğretmeni olan Mehtap Bayar ın Uğur Böcekleri adlı anasınıfında çekilen görüntülerinde öğrencilerine ders anlattığı ve elleriyle çilek yedirdiği görülüyor.
Öte yandan, kazanın ardından Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Mehtap Bayar ile anne ve babasının cenazelerinin memleketleri İzmir de toprağa verileceği kaydedildi.