info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Metrobüste Silahlı Kavga 1’i Ağır 2 Yaralı

Bahçelievler’de metrobüsün ’duracak’ düğmesine basıp basmama konusunda bir sivil polis ile iki kişi arasında kavga çıktı. Kavganın giderek büyümesi üzerine sivil polis havaya ateş açtı. Yaşanan boğuşmada polisin silahını almak isteyen şahıslardan biri yanlışlıkla arkadaşını vurdu. Polis memuru hafif, vurulan vatandaş ise ağır yaralandı.

Bahçelievler’de metrobüsün 'duracak' düğmesine basıp basmama konusunda bir sivil polis ile iki kişi arasında kavga çıktı. Kavganın giderek büyümesi üzerine sivil polis havaya ateş açtı. Yaşanan boğuşmada polisin silahını almak isteyen şahıslardan biri yanlışlıkla arkadaşını vurdu. Polis memuru hafif, vurulan vatandaş ise ağır yaralandı.
 
Olay, saat 02.00 sıralarında Şirinevler metrobüs durağında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, metrobüste iki kişi ile sivil polis arasında duracak düğmesine basıp basmama konusunda tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. 3 kişi metrobüsten inerek durakta tartışmaya devam etti. Polis, kavganın büyümesi üzerine havaya ateş açtı.
 
Bu sırada polisin silahını almak isteyen şahıslardan biri ile polis arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede sonucunda polisin silahını almak isteyen şahıs, yanlışlıkla yanında bulunan arkadaşını vurarak ağır şekilde yaraladı. Polis memuru ise yaşanan kavga nedeniyle yaralandı.
 
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Arkadaşını vuran şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.