info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Minibüsçüler Komisyondan Çıkacak Kararı Bekliyor

Çorlu şehir içi ulaşımı sağlayan minibüslerin sözleşme sürelerinin bitmesi ile trafikten men edilen minibüsçüler komisyon kararını bekliyorlar.

Çorlu şehir içi ulaşımı sağlayan minibüslerin sözleşme sürelerinin bitmesi ile trafikten men edilen minibüsçülerin soruna çözüm arayan Çorlu Belediye Meclisi, Temmuz 2013 ayı olağan toplantısında aldığı karar ile M Plaka Yönetmeliğinin hazırlanması için komisyon kurulması yönünde karar almış, söz konusu komisyona da CHP’li üyeler Tuncay Yavuz, Yusuf Gümüş ve Ak Partili Muzaffer Aslan seçilmişti.
 
M Plaka yönetmeliğini hazırlamak üzere kurulan komisyon ilk toplantısını geçtiğimiz gün Çorlu Belediye binasında yaptı. Komisyon üyesi Yusuf Gümüş’ün işlerinin yoğunluğu nedeni ile katılmadığı toplantıda diğer il ve ilçelerde uygulamalar masaya yatırılarak Çorlu’da nasıl bir uygulama yapılabileceği tartışıldı. Komisyon Üyesi Tucay Yavuz yaptığı kısa açıklamada “Çorlu Belediye meclisinin komisyonumuza verdiği görev ile çalışmalarımıza başladık. Komisyonumuz Minibüsçüler hakkında bugüne kadar yapılan yazışmaları topladı, diğer il ve ilçelerdeki uygulamaları değerlendiriyoruz. Önümüzdeki günlerde yeniden toplanacağız, bu ay sonuna kadar bir rapor hazırlarız diye umuyorum” dedi.
 
Edinilen bilgilere göre komisyon tarafından hazırlanan rapor Meclis başkanlığına gönderilecek. Ağustos ayında tatil olan Çorlu Belediye Meclisi, Eylül ayının ilk haftasında toplanarak komisyonun hazırladığı raporu görüşeceği bilgisi alındı.