info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Motosikletçiler, Cumhuriyet Korteji Düzenleyecek

Türkiye Motosiklet Platformu, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla "Cumhuriyet Korteji" düzenleyecek.

Platformdan yapılan açıklamaya göre, 29 Ekim'de farkındalık oluşturmak amacıyla Suadiye sahilinden Edirnekapı Şehitliği'ne kıtalararası sürüş gerçekleştirilecek.
 
Sakarya, Kocaeli, Tekirdağ, Yalova, Bursa gibi çevre illerden de katılımın olacağı korteje, Marmara bölgesi dışından da katılım bekleniyor.
 
Bu yıl 5 binin üzerinde motosikletli katılımcının beklendiği etkinlik, tüm motosiklet gruplarının katılımına açık. 
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Motosiklet Platformu Başkanı Zafer Fatih Özsoy, her yıl olduğu gibi bu yıl da "Cumhuriyet Korteji"nin büyük bir coşkuyla yapılacağını belirtti.
 
Türkiye Motosiklet Platformu olarak düzenledikleri ülkede genelinde eş zamanlı başlayacak korteje, motosikletleri Türk bayraklarıyla donatarak katılacaklarını aktaran Özsoy, şunları kaydetti:
 
"Cumhuriyetin 90. yılı dolayısıyla bu yıl her zamankinden daha fazla bir katılımla kortejimizi gerçekleştireceğiz. Hedefimiz 5 bin ve üzeri motosikletli sayısına ulaşabilmek. Motosiklet sevsin sevmesin herkesi 29 Ekim'de Suadiye sahiline bize destek vermeleri için bekliyoruz. Sonrasında Edirnekapı Şehitliği'ne yapılacak toplu sürüşle varlığımızı hissettirip şehitlikte yapacağımız duyuruyla da sesimizi duyuracağız."