info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muhabbet Geceleri Gerçekleşti

Tekirdağda geleneksel hale gelen muhabbet gecelerinin ikincisi 22 Şubat 2014 Cumartesi akşamı Atatürk Kapalı Spor Salonunda 3000 kişilik coşkulu bir kalabalıkla

Sunumun Mehmet Zeyd Yıldız'ın orta oyununu meddahı Fakir Yusuf Duru'nun,ilahileri de Murat Belet ve ekibinin son olarak ta Serdar Tuncer'in sahne aldığı gece çok coşkulu geçti. Protokolunda yeraldığı gecede Beşir Derneği Tekirdağ Temsilcisi Harun Taştekin de yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Tekyar Derneği ve Semerkand  Tekirdağ Vakfı Başkanı Saffet Akıncıldan plaket  aldı.Sunucu Mehmet Zeyd Yıldız'ın Beşir Derneği hakkındaki soruları üzerine Beşir Derneği Tekirdağ Temsilcisi  Taştekin sahnede yaptığı konuşmada Beşir Derneği'nin amacını misyon ve vizyonunu aktardı.
 
Beşir Derneği'nin dünyanın 56 ülkesinde yardım yaptığını 22.04.2013 tarih ve 5545 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı İle Kamu Yararı Gözeten Dernek Statüsüne  yükselmiştir dedi. Tekirdağ lokalinde de fakirlere, yetimlere, kimsesizlere gıda kumanyaları, fakir ailellere ihtiyaçlarını giderme her kapsamda faaliyetlerde bulunduklarını kaydetti. Yaptıklarını kısaca anlattı ve sana ihtiyacım var kampanyası kapsamında 28 Şubat'ta perşembe pazarının altındaki dörtyol ağzından istikbal mobilyanın önünden saat 14:30 da hareket edecek Konvoy için yardımsever Tekirdağ Halkından Suriye için yardım konvoyu için destek talebinde bulundu.