info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Dsp Başkan Adayı Ali Çoban Chp’den İstifa Etti

Üç dönemdir belediye başkanlığını Muratlı’da hiç bir partiye kaptırmayan Demokratik Sol parti Muratlı belediye başkan adayı,CHP eski ilçe başkanı ve CHP Muratlı belediye başkan aday adayı olan ve haksızlığa uğradığını iddia ederek yaklaşık 50-60 kişilik ekibiyle CHP’DEN istifa eden Ali Çoban oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan DSP belediye başkan adayı Ali Çoban, “ben Muratlı CHP ilçe başkanı olarak partime 8 yılımı verdim.Yeri geldi işlerimi aksatarak mesaimi partime yönlendirdim.Ben ve ekibim,90 yıllık çınarın dallarını her daim canlı tutmak için çaba harcadık.Ama görüyoruz ki koskoca CHP kendi içinden bir aday çıkaramıyor ve dışardan birilerinin torpiliyle aday ithal ediyor.Şimdiye kadar bırakın partinin kapısını,giriş yerini bilmeyenler geldi meclis adayı oldu.CHP’de vefa yok,emeğe saygı yok.
 
Artık kimlerin,kimin yanında olduğunu anlamak güç olmakla birlikte benim ekibim her zaman benim yanımda oldu.Düne kadar partisinden seçilemeyeceğini anlayıp CHP’YE geçen birine, “bizim partimizde asla işi olmaz” diyerek tepki gösterenler,şimdi saf değiştirdi.Geçen seçim CHP’LİLER PARTİLERİNE OY VERMEK YERİNE DSP’YE OY VERMİŞTİ,ŞİMDİ SOLUN ADRESİ CHP DİYORLAR.ÖYLE İSE NEDEN GEÇEN DÖNEM OYUNUZU PARTİNİZE VERMEDİNİZ? O ZAMAN SOLUN ADRESİ DSP MİYDİ? ÖYLE İSE ŞİMDİ DE SOLUN ADRESİ DSP OLMALIDIR.ÜÇ DÖNEMDİR PARTİSİNE SADIK SOSYAL DEMOKRATLARA SESLENİYORUM;ÜÇ DÖNEMDİR DSP MURATLI’DA LİDER,GELİN BUNU DÖRT YAPALIM.BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ARTIK MURATLI KÖY OLMAKTAN KURTULSUN” Dedi.