info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Hıdrellez Şenliklerine Kavrık Kardeşler Süprizi

Muratlı Hıdrellez Şenliklerine Kavrık Kardeşler Süprizi

Muratlı’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri için Kavrık kardeşlerden sürpriz teklif geldi. Program yapımcısı Sedai ve Fedai Kavrık kardeşler, Hıdrellez için bomba isimler ile görüştü.
           
Edip Akbayram’dan Zülfü Livaneli’ye, Onur Akın’dan Cengiz Kurtoğlu’na kadar birçok sanatçı ile bizzat görüşen Program Yapımcısı ve Sunucu Fedai Kavrık, “İrem Derici, Selami Şahin, Halil Sezai, Sıla, Baha, Murat Başaran, Ahmet Selçuk İlkan, Naşide Göktürk, Yusuf Güney, Kader, Gökçe, Lara, Güllü, Şükriye Tutkun, Müşerref Akay, Yonca Lodi, Hüner Coşkuner, Mehmet Erdem, Yüksek Sadakat, Gece Yolcuları, Zekai Tunca, Hakan Altun, Kıraç, Murat Kekilli, Fettah Can, Haluk Levent, Arif Şentürk, Ümmiye, Hasan Öztürk, Mine Gez, Duru, Yasemin, Ali Avni, Deniz Toprak, İbrahim Bala, Fevzi Kurtuluş, Dila Kalafatoğlu, Murat Ate, Veysel Yalvaç, Selim Güngör, Seda Tatlıses ve Yüksel Arslan’a kadar birçok sanatçı ile görüşmelerimiz sürüyor. Muratlı çocuğu olarak Hıdrellez Şenliklerimizin en iyi şekilde yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.
           
Hıdrellez Şenlikleri’nin organizatörlüğü için fiyat teklifi veren Kavrık Kardeşler, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Belediye Başkan Yardımcısı Güler Aktaş ve Yazı İşleri Müdürü Ersel Yıldız ile görüştü. Sıcak geçen sohbetin ardından fırsat verilmesi halinde katılanlara unutulmaz bir gece yaşatacaklarını açıklayan Fedai Kavrık, “Müzik ziyafetine hazır olun” çağrısında bulundu.
           
Öte yandan, Kavrık kardeşlerin önümüzdeki ay yapılacak olan Muratlı Anadolulular Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği’nin konseri için de hazırlandıkları öğrenildi.
Kaynak : Murat Ürtekin