info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Namık Kemal Üniversitesi 2011-2012 Kayıt İşlemleri Başlıyor

2011-ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemiz birimlerine yerleştirilen tüm öğrencilerin kayıtları aşağıdaki tabloda belirtilen tarihlerde "Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı Yerleşkesi / Piramit Salon TEKİRDAĞ" adresinde yapılacaktır.

2011-ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemiz birimlerine yerleştirilen tüm öğrencilerin kayıtları aşağıdaki tabloda belirtilen tarihlerde “Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı Yerleşkesi / Piramit Salon TEKİRDAĞ” adresinde yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
1- Lise diploması veya mezuniyet belgesinin aslı veya Üniversite tarafından onaylanmış örneği
2-Adayın ÖSYS sonuç belgesinin internet çıktısı.
3- Nüfus cüzdanının fotokopisi,
4- İkametgâhı ile ilgili beyanı.
5- 12 adet Fotoğraf (4.5 x 6 cm ebadındaki fotoğrafların arkasına ad ve soyad yazılacaktır)
6- 1989 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için Askerlik Durum Beyanı
7- Öğrenci Katkı Payı / Öğrenim Ücreti Dekontu
Öğrenci katkı payı/Öğrenim ücreti http://ogr.nku.edu.tr/sorgu adresinden öğrenilecek olan öğrenci numarası ile Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) tüm şubelerinden yatırılabilir. Banka şubesindeki görevliye Namık Kemal Üniversitesi öğrencisi olduğunuzu ve öğrenci numarasını söylemeniz yeterli olacaktır. Ayrıca hesap numarasına ihtiyaç bulunmamaktadır. Kayıt Merkezinde kurulacak olan Banka veznelerinden de tahsilat yapılacaktır.
8- Sağlık Yüksekokulu HemGirelik Lisans Programına yerleştirilen adayların, tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu alınması gerekir
9- Öğrenci Bilgi Formu, İnternet sayfamızda http://ogr.nku.edu.tr bulunmaktadır. İnternet üzerinden doldurulacak ve alınan çıktı imzalanarak kayıtlara getirilecektir.

KAYIT İÇİN ÖNEMLİ NOTLAR
1- Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
2- Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez.Ancak aslının getirilmesi suretiyle Üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir.
3- Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
4- Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
5- Üniversiteler gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

Daha Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.