info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Rekor Kırdı

Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, günlük ortalama bin poliklinik hizmeti vererek rekor kırdı.

Kurulduğu günden itibaren binlerce hastaya şifa dağıtan hastane, 2015 yılında kampüs içerisindeki modern binasına kavuşacak.
Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, günlük ortalama bin poliklinik hizmeti ve başta başarılı anjiyo ameliyatları ile Tekirdağlıların takdirini kazandı. Günlük bin hasta ve hasta yakınları ile birlikte 2 bin kişiyi ağırlayan hastane özellikle anjiyo ve açık kalp ameliyatlarında Tekirdağlı hastalar tarafından tercih edildiği kaydedildi.
 
İmkanları da zorlayarak Tekirdağlı hastalara hizmet verdiklerini kaydeden Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, “Hastanemize yoğun bir şekilde hasta talebi oluyor. Bu taleplerin karşılanması için personelimiz özveri ile çalışıyor. Günlük yaklaşık bin kişiye poliklinik hizmeti veriyoruz. Hastanemizde şifalarına kavuşan insanlar telefonla arayarak teşekkür ediyor.” dedi.
 
YENİ HASTANEDE SONA GELİNDİ
 
Kampüs içerisinde inşaatı son sürat devam eden 200 yataklı hastanenin tamamlanması ile daha modern bir ortamda sağlık hizmeti verileceğini kaydeden Rektör Şimşek, “Hastanemizin inşaatı çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Şehrimize katkı sağlayacak ve katma değer katacak tıp hastanemizin inşaatı da devam ediyor. 200 yataklı hastanemizi de en yakın sürede Tekirdağlı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” Diye konuştu.
 
REKTÖRDEN 2014 MÜJDESİ
 
Yeni hastanenin daha erken bitirilebileceğini aktaran Şimşek, “İhale şartnamesine göre hastanenin 2015 başında bitirilecek. İnşaatı yapan firma ile yaptığımız görüşmede inşaatın 2014 sonlarına doğru bitirilmesi amaçlanıyor.” dedi.
 
REKTÖRDEN BÜROKRATLARA TEŞEKKÜR
 
Projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Şimşek, “Öğrencilerimiz bu sayede aktivitelerini yapma imkanı bulacak. Göreve geldiğimiz günden itibaren arkadaşlarımızla koordineli çalışarak Tekirdağ’ımıza güzel hizmetler kazandırmaya çalışıyoruz. Desteklerini esirgemeyen bürokratlarımıza çok teşekkür ediyorum. Projelerimize hep olumlu yanıt veriyorlar. Üniversitemizi şehrimizin hizmetine sunduk. Tekirdağlı kardeşlerimiz hastanemiz bittikten sonra daha iyi bir sağlık hizmetinden yararlanacak. Gelişen Tekirdağ ile birlikte gelişen ve ülkesine milletine hizmet etme aşkıyla eğitim alan gençler yetiştirmeyi amaçlıyoruz.” İfadelerini kullandı.