info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Orion AVM 10. yıldönümünde Jaguar hediye etti

Orion Alışveriş Merkezi nin 10. yıldönümüne özel düzenlediği Jaguar kampanyası sonuçlandı.

16 Ekim Cuma günü yapılan çekilişle bir Orion müşterisi son model bir Jaguar sahibi oldu.

Aylardır beklenen ve Türkiye nin neredeyse tüm illerinden binlerce kişinin katıldığı, "Dikkat! Jaguar çıkabilir" kampanyası sonuçlandı.

Orion AVM giriş katında 16 Ekim Cuma günü saat 19:00 da yapılan çekiliş ile Çorlu dan Ahmet Geçikli, Orion AVM den son model bir Jaguar otomobil kazandı.

Orion AVM de 12 Haziran da başlayan ve 12 Ekim de sona eren "Dikkat! Jaguar çıkabilir" kampanyasının çekilişi, Orion un açılış yıldönümü olan 16 Ekim de yapıldı. Orion giriş katında gerçekleştirilen yaşgünü etkinlikleri sonrasında, Çorlu 6. Noteri ve Orion müşterilerinin huzurunda çekiliş başladı.

İlk olarak asil talihliyi belirlemek için yapılan çekilişte kazanan numara 81227 oldu. Orion dan yaptığı alışverişlerle bu numaranın sahibi olan Ahmet Geçikli, Orion AVM girişindeki Jaguar ı almaya hak kazandı. Yedek talihli 85295 numaralı kuponla Çorlu dan Bülent Özçelik oldu.

Orion da 4 ay boyunca süren kampanyaya başta Çorlu, Tekirdağ, Edirne, İstanbul olmak üzere Türkiye nin hemen her şehrinden katılım oldu. Binlerce kişinin katıldığı kampanyada 137 bin 785 adet şans numarası dağıtıldı.

Kampanyanın kazanan numaraları ve talihlileri Orion AVM nin web sitesi olan http://www.orionavm.com.tr/ adresinde Ekim ayı sonuna kadar yayınlanacak. Sonuçlar ayrıca 22 Ekim 2009 tarihinde Milliyet gazetesinde de yer alacak.