info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Orion da alışveriş saatleri uzuyor

Orion Alışveriş Merkezi, bayram alışverişlerinin başladığı şu günlerde müşterilerinin rahatça alışveriş yapabilmesi için çalışma saatlerini uzatıyor.

Alışveriş yoğunluğunun yaşandığı bayram öncesi günlerde, vatandaşların rahatça alışveriş yapabilmesi ve kısıtlı zaman sorunu yaşamaması için Çorlu?daki Orion Alışveriş Merkezi, gece 23:00?e kadar hizmet verecek. 11 Eylül Cuma günü başlayacak olan uygulama bayrama kadar devam edecek.
Bayram nedeniyle giyim ve yiyecek ihtiyaçlarının arttığı bu dönemde, vatandaşlar rahat rahat tüm mağazaları gezip ürün seçimlerini aceleye getirmeden yapabilecekler. Arife günü olan 19 Eylül Cumartesi akşamı da Orion mağazaları saat 23:00?e kadar açık olacak.
Orion un bayram öncesi yaptığı bu uygulama sayesinde, Çorlu ya uzak olan şehir ve kasabalardan da alışverişe gelinmesi kolaylaşıyor. Kapanış saatine yetişemeyeceğini düşünerek gelemeyen vatandaşlar, bu sayede Orion daki fırsatlardan faydalanabiliyor. Orion daki mağazaların hepsinde bayrama özel indirim veya hediye fırsatları bulunuyor.
Bayram alışverişlerini Orion dan yapanlar için bir avantaj da, hediye otomobil kazanma şansı. Orion dan alışveriş yapan müşteriler, aynı gün içerisinde yaptıkları her 50 TL lik alışveriş karşılığında bir şans numarası alıyorlar. Bu şans numarasıyla Orion müşterileri son model bir Jaguar otomobil kazanma şansına da sahip olmuş olacaklar.