info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Pera Villa Hizmet Ağını Genişletiyor

Damak tadı ile marka haline gelen ve yıllardır Tekirdağ’ın Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinde hizmet veren Pera Villa Cafe Restaurant üçüncü şubesini Çorlu’da açtı.

Çorlu Omurtak Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Pera Villa'nın açılışında konuşan Pera Villa Pastaneleri Mali İşler Müdürü Sadık Anagök, açılışa katılan herkese teşekkür etti. 
Pera Villa Pastaneleri’nin 2000 yılında Kapaklı’da açıldığını, 2007 yılında Çerkezköy Şubesi’ni açarak işletme olarak şubeleşmeye başladığını ifade eden Anagök "Bugün de Çorlu Şubemizin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da iş yerinin Çorlu’ya hayırlı olmasının temenni etti. 
Açılışın ardından davetliler Pera Villa Cafe Restaurant Çorlu Şubesini gezdi. Açılışa Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa İzzet Ersoy, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı, ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis üyeleri Mustafa Çetin ve Akın Yılmaz, Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr.Ayhan Arslan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi TOBB Delegesi Rahmi Yılmaz, AK Parti Belediye Eski Başkan Adayı Ömer Karadeniz, Ak Parti Kapaklı İlçe eski Başkanı Ali Osman Orhan, Çorlu’da bulunan banka müdürleri, iş adamları, esnaf ile çok sayıda davetli katıldı.