info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Peştemalcı Caddesi Asfaltlandı

Yaz aylarının gelmesi ve havaların iyileşmesi ile birlikte şehirde yol yapım çalışmalarını başlatan ve büyük bir hızla şehrin her yerinde yol düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdüren Tekirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Peştemalcı Caddesi nde de asfaltlama çalışmalarına başladı.

Yaz aylarının gelmesi ve havaların iyileşmesi ile birlikte şehirde yol yapım çalışmalarını başlatan ve büyük bir hızla şehrin her yerinde yol düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdüren Tekirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Peştemalcı Caddesi'nde de asfaltlama çalışmalarına başladı. 
Peştemalcı Caddesi'nde asfaltlama çalışmalarına başlandığını belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, "Tekirdağ Belediyesi olarak 2013 yılında yol yapımı konusunda bir atılım gerçekleştiriyoruz. Şehrin dört bir yanında ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Peştemalcı Caddesi de asfalt çalışması yaptığımız yerlerden bir tanesi. Peştemalcı Caddesindeki asfalt çalışmamızı kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Yol yapım ve düzenleme çalışmalarımız aralıksız sürecek" dedi.